Кметът на София Васил Терзиев е инспектирал ремонта на площад Св. Ал. Невски

...
Кметът на София Васил Терзиев е инспектирал ремонта на площад Св. Ал. Невски
Коментари Харесай

Терзиев установи некачественa маркировка на площад Св. Александър Невски

Кметът на София Васил Терзиев е инспектирал ремонта на площад  " Св. Ал. Невски " след подаден сигнал за некачествено положена маркировка, заяви самият той в своя Facebook профил.

" След сигнал за некачествено полагане на маркировка на площад " Св. Александър Невски "  инспектирах региона и на място се срещнах с изпълнителния шеф на " Трейс Груп Холд " АД и с ръководителя на обект ЦГЧ-Зона 4. На срещата участваха и представители на строителния контрол и на направление " Обществено строителство " в Столичната община ", написа Терзиев.

" На място открих, че маркировката е положена върху кални и прашни сектори и, както виждате от фотосите, може да бъде изтрита с едно придвижване. От компанията ме увериха, че поемат ангажимент да отстранят и поправят забележките " , споделя той.



" Бях сюрпризиран и от това, че линията за незрящи приключва в паркинга. Това e безусловно неприемливо и съм сигурен, че може да бъде направено изрядно, щом в други градове в Европа е допустимо ", счита Терзиев.

" За страдание обаче, разбирам, че при започването на плана през 2017 година не са направени опитни сектори на обекта, каквито са положителните европейски практики ", разяснява той.

" Един от значимите за мен цели продължава да бъде качествено осъществяване на ремонтите в София и от първия път. Аз и екипът ми ще осведомяваме жителите за развиването на този проблем ", приключва Терзиев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР